Carles Hoyo Fornés

 

……………………..…

Neix a Palma de Mallorca on comença els seus estudis de guitarra amb el mestre Pere Fiol i posteriorment es trasllada a Barcelona per seguir la seva formació on passa uns anys com alumne de María de Lluc Coli. Estudia a l’Escola Luthier amb el mestre Sadahiro Otani i més tard el Grau Superior d’Interpretació al Conservatori Superior de Música del Liceu on es gradúa sota la tutela de Guillem Pérez-Quer, assolint el nivell d’excel·lència.

També ha rebut Master Classes i consells de professors de renom com Carles Trepat, Leo Brouwer, Magnus Andersson, Michel Grizard, Rodrigo Nefthalí, Marcos Puña, Yorgos Arguiriadis i Santiago Figueras entre d’altres.

Ha realitzat concerts i recitals arreu d’Espanya i és membre del Vounó Duo juntament amb el saxofonista Ferran Planas. També ha sigut membre del Quartet de Guitarres Figueral amb el que ha participat en el concert Homenatge a Leo Brouwer 2016 a l’Auditori del Consevatori Superior de Música del Liceu, i també participa a l’Acte de Graduació dels centres artístics superiors de la Generalitat de Catalunya el mateix any. Ha tocat en diverses ocasions com a solista dirigit per Jordi Montoliu amb l’Orquestra de Cambra de Sabadell i també ha sigut solista juntament amb el guitarrista i compositor Jose Galeote al Palau de la Música acompanyat per l’Orquestra Filharmonía Iberia dirigida per Cesario Costa. Ha estat convidat també com a solista al I Festival Internacional de Música de la Costa Daurada – Salou 2017.

És Arquitecte Tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya, i està especialitzat en acústica arquitectònica.

Compagina la seva trajectòria concertística amb la docència la qual fa més de 15 anys que exerceix. Ha sigut professor de guitarra a l’Escola de Música Fusió de Sant Cugat i actualment és professor de guitarra a l’Escola Pia de Sabadell, i a l’Acadèmia Internacional de Música de Barcelona (AIMB).

 

…………………………………………………………flechas turquesas